fotka kruh

MIÉRT LAKJON AZ EKEL REZIDENCIÓBA

 

Ha olyan helyet keres, ahol a természeti szépség luxussal és közösségi légkörrel párosul, akkor az Ekeli rezidenció az Ön számára készült. Fedezze fel az új kezdetet ebben a paradicsomban. Üdvözöljük Ekelen!

PARKOLÁS AZ ÁRBAN

 

Ha álmai otthonát keresi, ahol nem szeretne stresszelni a parkolás miatt, nagyszerű hírünk van. Az Ekel rezidencia egyedülálló lehetőséget kínál új vásárlóknak. A két személyes parkolóhely az árban az Ön új otthonának szerves részét képezi. Így soha nem lesz probléma parkolóhelyet találni a környéken. Mostantól parkoljon kényelmesen és biztonságosan otthona közelében.

LAKJON A FALU SZÍVÉBEN

 

A falu szívében való lakhatás előnye a minden irányból való kiváló megközelíthetőség. A falu teljes polgári felszereltséggel rendelkezik (iskola, óvoda, élelmiszerboltok stb.), amelyek mindössze 5 perces sétára vannak a projekttől. Komárom, Nové Zámky vagy Győr autóval pár perc alatt elérhető. A főváros csak egy óra távolságra van a falutól.

OTTHONI KÉNYELEM

 

Az Ön egészsége és kényelme is fontos számunkra. Ezért telepítettük egységeinkben a helyreállítási egységeket. Ezek a modern rendszerek friss és tiszta levegőt biztosítanak otthonában. A padlófűtéssel meleg és kellemes padlót élvezhet, amely otthonossá és komfortossá teszi otthonát. Kivételes előnye az elrendezés megváltoztatásának lehetősége. Szeretnénk, ha otthonát pontosan az Ön kívánságai szerint alakítaná ki.

AZ EKEL REZIDENCIA ÉPÍTÉSÉNEK ÜTEMTERVE

A LAKÁS FINANSZÍROZÁSA

VONZÓ HELYSZÍN

 

Ekel a Komáromi járásban található. Ezen a helyen a nyugalom és a természet csodái találkoznak, ideális légkört teremtve azoknak, akik egy csendes faluban nyugodt életre vágynak.

HÁZAK KÍNALATA

 

Az Ekeli rezidencia exkluzív családi házak választékát kínálja, ahol az Ön élete igazi álommá válik. Kínálatunkban megtalálhatóak a stílusos 4 szobás sorházak, azonos belsőépítészeti kialakítással, amely modern kényelmet és eleganciát hoz.

Otthonainkat a telek mérete teszi különlegessé. Itt lehetősége van arra, hogy pontosan az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelő földterületet válassza ki. Létrehozhatja saját paradicsomát a kertben, és élvezheti a szabadtéri tevékenységeket és a pihenést.

Ingatlanügynök

 

Mgr. Katarína Szabóová

katarinaszaboova@haloreality.sk
tel.: +421 948 623 651